Keskustelufoorumi

Klikkaa tästä –> Työelämän tutkimusyhdistyksen keskustelufoorumiin

Työelämän tutkimusyhdistyksen keskustelufoorumin säännöt:
1. Foorumi on tarkoitettu keskustelualueeksi työelämään ja työelämän tutkimukseen alaan liittyvistä aiheista.
2. Keskustelun seuraaminen on kaikille avointa. Keskusteluun voi osallistua vain tutkimusyhdistyksen jäsen, joka on rekisteröitynyt yhdistyksen kotisivujen tilaajaksi. Lähetä rekisteröimispyyntö.
3. Keskustelufoorumilla noudatetaan hyvän käyttäytymisen sääntöjä. Kiellettyä foorumilla on kaupallinen mainostaminen ja markkinointi sekä muiden henkilöiden sähköpostiosoitteiden yms. tietojen esittäminen.
4. Keskustelufoorumin ylläpitäjillä on oikeus peruuttaa huonosti käyttäytyvän keskustelijan käyttöoikeudet foorumiin. Esimerkit tästä ovat natsikortti, spammaus ja ad hominem -argumentaatiota. Off-topic viestit ovat sinänsä sallittuja, mutta ne siirretään off-topic alueelle.

Käytännön ohjeita:
1. Älä aloita uutta keskustelua aiheesta, joka jo on käynnissä foorumin jollain alueella. Ylläpitäjä voi tarvittaessa siirtää keskusteluun oikeaan ketjuun tai luoda uutta ketjua jos keskusteluaihe antaa siihen aihetta.
2. Yritä käyttää mahdollisimman kuvaavaa ja informatiivista otsikkoa viestissäsi.
3. Lainatessasi jonkun aiempaa viestiä, lainaa tekstiä vain sen verran kun on välttämätöntä. Älä kopioi koko aiempaa viestiä. Lainatessasi tekstiä jostain muualta kuin tältä foorumilta/sivustolta, muista mainita lähde.
4. Jos käytät HTML-koodia viestiisi, muista olla asiallinen.
5. Tilaamalla (subscribe) keskusteluketjun voit seurata sen keskustelua aktiivisesti.