Yhdistyksen jäseneksi liittyminen / lehden tilaaminen

Yhdistyksen jäseneksi liitytään maksamalla vuotuinen jäsenmaksu 40 € (perustutkinto-opiskelijoilta 20 €) yhdistyksen tilille. Jäsenetuihin kuuluu Työelämän tutkimus -lehti, rekisteröityminen yhdistyksen nettisivuille, joka mahdollistaa osallistumisen keskustelufoorumin keskusteluihin, sekä ilmainen pääsy muihin yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin kuin Työelämän tutkimuspäiville.

Lehden tilausmaksu ilman jäsenyyttä on 45 euroa vuodessa.

Liittyäksesi jäseneksi tai tilataksesi Työelämän tutkimus -lehden, ota yhteyttä jäsensihteeri Hanne Vesalaan, ja ilmoita seuraavat tiedot: nimi, postiosoite (laskutus- ja lehden postitusosoite erikseen jos ne poikkeavat), sähköpostiosoite, onko kyseessä jäsen/opiskelijajäsen/lehdentilaus ja haluatko rekisteröityä yhdistyksen kotisivujen käyttäjäksi.

Kun olet ilmoittanut jäsentietoosi, saat jäsenmaksulaskun. Koska siinä on jäsenyytesi liittyvä viitenumero, on tärkeää, että maksat laskun perusteella.