Postituslista, Facebook ja Twitter

Työelämän tutkimuksen postituslista Facebook-ryhmä
Postituslista perustettiin Työelämän tutkimuspäivänä 2004 edistämään työelämän tutkijoiden ja tutkimuksesta kiinnostuneiden yhteydenpitoa. Listaa ylläpitää Tampereen yliopiston Työelämän tutkimuskeskus. Lista on avoin myös muille kuin tutkimusyhdistyksen jäsenille, vaikka yhdistys käyttää sitä pääasiallisena postituslistana toiminnastaan tiedottamiseen.

Postituslistalle ovat tervetulleita työelämän tutkimusta, tutkijoita, hankkeita ja laitoksia esittelevät viestit ja tapahtumailmoitukset. HUOM! Lista on tiedotuslista. Mahdolliset kommentit ja keskustelu listalle lähetettyihin viesteihin lähetetään suoraan lähettäjälle, ei koko listalle.

Liity listalle tai poistu listalta:
marjukka.virkajarvi(at)uta.fi (ylläpitäjä)

Tutkimusyhdistyksen Facebook-ryhmä on julkinen ryhmä, johon jäseneksi liittymällä pääset osallistumaan keskusteluihin. Ryhmän kautta tiedotetaan ja keskustellaan ajankohtaisista yhdistystä ja työelämän tutkimusta koskevista asioista.
FUOfacebook

Twitterissä yhdistyksen tunnus on @Tyotutkimusry.

FUOtwitter