Työelämän tutkimus -lehti etsii TOIMITUSSIHTEERIÄ

Jaa verkossa

Työelämän tutkimus -lehti etsii toimitussihteeriä kaudelle 1.1.2021-31.12.2023. Tehtävän kaavailtu kesto on kolme vuotta.

Monitieteisen Työelämän tutkimus -lehden päämääränä on edistää työelämään ja työyhteiskuntaan kohdistuvaa tutkimusta, keskustelua ja kehittämistä. Lehdellä on Tieteellisten seurain valtuuskunnan (TSV) vertaisarviointitunnus. Lehden tavoitteena on toimia johtavana kotimaisena monitieteellisen työelämätutkimuksen julkaisukanavana. Työelämän tutkimus- lehti on näköalapaikka työelämän tutkimukseen.

Toimitussihteerin tehtäviin kuuluvat lehden toimittaminen, tiedotustehtävät, osallistuminen rahoitushakuihin, sidosryhmäyhteistyö ja lehden kehittäminen. Lehden toimitussihteeri vastaa osaltaan viestinnästä, tekstien oikoluvusta sekä lehden taittoprosessista yhdessä lehden taittajan kanssa. Päätoimittajat vastaavat lehden sisällöstä ja julkaisuprosessista yhdessä toimitussihteerin ja toimitusneuvoston kanssa. Lehti ilmestyy 3-4 kertaa vuodessa Journal-alustalla sähköisessä muodossa. Tehtävästä maksetaan palkkio. Tehtävään perehdytys tapahtuu syksyn 2020 aikana.

Jos tunnet monipuolisesti työelämän tutkimuksen kenttää ja haluat hankkia uutta työkokemusta, lähetä vapaamuotoinen hakemus 15.8.2020 mennessä Työelämän tutkimusyhdistys ry:n puheenjohtajalle Markku Sippolalle (markku.sippola@helsinki.fi).

Lisätietoja voit kysyä lehden päätoimittajalta Tuija Koivuselta (tuija.koivunen@tuni.fi).

Hakemuksen sisältö on seuraavanlainen.
1. Vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot taustastasi, motiivistasi hakea tehtävää sekä tehtävään soveltuvasta kokemuksestasi (julkaisutoiminta ja toimitustyö)
2. CV ja julkaisuluettelo