CfP: Työelämän tutkimuspäivät 2.-3.11.2017

Jaa verkossa

banner2TERVETULOA PITÄMÄÄN ESITELMÄ TAI ESITTELEMÄÄN POSTERIA TYÖELÄMÄN TUTKIMUSPÄIVILLE 2017

Työelämän tutkimuspäivät 2017 toteutetaan perinteisen tavan mukaan kaksipäiväisenä tapahtumana 2.-3.11.2017.

Neljättätoista kertaa järjestettävät Työelämän tutkimuspäivät ovat vakiintuneen, monitieteisen ja monialaisen työelämän tutkijajoukon, kehittäjien, konsulttien sekä tutkimustiedon käyttäjien ja soveltajien innostava ja odotettu kohtaamispaikka.

Työn tulevaisuus kiinnostaa työelämätoimijoita, poliitikkoja ja kansalaisia laajasti. Onko tutkimuksella annettavaa työn tulevaisuuden hahmottamiseen ja kehityskulkujen tukemiseen? Vuoden 2017 Työelämän tutkimuspäivien teema lähestyy työelämäkysymyksiä laajasti tuoden menneisyyttä, nykytilaa ja tulevaisuutta koskevia näkökulmia vuoropuheluun keskenään. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden tutkimuspäivillä nostetaan esille sekä tutkimuksen antamia vastauksia että tutkimusta kaipaavia kysymyksiä työelämän historiasta, nykytilasta, havaituista trendeistä ja tulevaisuuden visioista. Päivät johdattavat kysymyksiin pitkän aikavälin kehityskuluista, niissä ilmenevistä ja odotettavissa olevista käänteistä ja jatkuvuuksista.

Tänä vuonna päivillä kokoontuu 25 työryhmää – käy valitsemassa omasi!

Lähetä enintään 2500 merkin abstrakti esityksestäsi tai posteristasi viimeistään maanantaina 28.8.2017 klo 16.00 mennessä.

Ilmoittautuminen päiville avautuu syyskuun alussa.

TERVETULOA TYÖELÄMÄN TUTKIMUSPÄIVILLE 2017!

Työelämän tutkimuspäivien ohjausryhmä