Tervetuloa Työelämän tutkimuspäivään 2020

Jaa verkossa

Työelämän tutkimuspäivät pidetään tänä vuonna poikkeuksellisesti vain yhtenä päivänä, torstaina 10.12.2020. Teemana: “Työelämän uusi normaali?”

BONUSTAPAHTUMANA avoin tutkimusseminaari “Pirstoutuvatko työurat?” perjantaina 11.12.2020 klo 9.30-12.30. Avoin kansallinen seminaari, jonka järjestäjinä ovat Työelämän tutkimuskeskus ja Työsuojelurahaston hanke Pirstoutuvatko työurat.

HUOM! Työelämän tutkimuspäivä 2020 tapahtuu hybridinä etenevän koronakriisin takia. Tämä tarkoittaa, että plenaarit striimataan salista ilmoittautuneille ja työryhmien vetäjän johtavat virtuaaliset sessiot eri saleista. Vain tällä tavalla voidaan tapahtuman parissa turvata osallistujien terveyttä varmasti.

Abstraktihaku on yhä auki!

Tänä vuonna on kaksi työryhmäsessiota (2x 90 minuuttia). Työryhmien koordinaattorit valitsevat enintään 3-5 abstraktia per työryhmäsessio.

Abstraktin pituus on 200-300 sanaa. Siitä ilmenee esityksen aihe tai tutkimuskysymys, menetelmät ja (mahdolliset) keskeiset tulokset.

Esitelmäehdotusten deadline on 31.10.2020.

Tiedostelut ja kysmykset työryhmistä vain suoraan työelämän tutkimuspäivän koordinaattorille (paul.jonker-hoffren@tuni.fi)

Lähetä abstrakti tämän linkin kautta!