Tervetuloa Työelämän tutkimusyhdistyksen pikkujouluihin – teemana uni ja työelämä!

Jaa verkossa

Pikkujouluissa virittäydymme pohtimaan työelämän ja unimaailman suhdetta observatorion kiehtovassa ympäristössä.
Samalla nautimme ruokaisan salaattibuffetin ja viinitarjoilun antimista.

Professori Anu Valtonen alustaa tilaisuudessa teemasta ’Häilyvät unen ja valveen rajat työntekemisen arjessa’. Puheenvuorossa tarkastellaan unen ja valveen muuntuvia rajoja työntekemisen käytännöissä. Esityksessä painottuu kehollinen näkökulma. Esiin nostetaan muun muassa seuraavia teemoja: miten työntekijät kamppailevat unta ja valvetta säätelevien sosiaalisten ja biologisten rytmien kanssa? Miten he liukuvat unen ja valveen välillä kesken työnteon? Miten työt tulevat osaksi unimaailmaa ja unet osaksi työmaailmaa?

Anu Valtonen toimii kulttuuritalouden professorina Lapin yliopistossa tutkimusaloinaan markkinointi, organisaatio- ja turismintutkimus. Hänen tutkimuksellisia kiinnostuksen kohteitaan ovat kehollisuus, aistit, unikulttuurit ja kvalitatiiviset menetelmät, erityisesti etnografia.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen 4.12. mennessä oheisesta linkistä:
https://forms.gle/rbBCmCz2LLPVXYN88. Aika ja paikka: ke 11.12.2019 kello 16.30-19, Helsingin yliopiston Observatorio, Tähtitorninvuoren puisto, Kopernikuksentie 1, Helsinki

Pikkujoulut ovat yhdistyksen jäsentilaisuus, joten kannattaa hyödyntää loppuvuoden liittymistarjousta: jäsenmaksu (40 €/opiskelijat 20 €) maksetaan vasta vuonna 2020. Liittyäksesi jäseneksi ota yhteyttä jäsensihteeri Hanne Vesalaan (Hanne.Vesala@ttl.fi).